blijf op de hoogte!
Aanmelden nieuwsbrief
Naam
E-mailadres

agenda
contact
Vragen, opmerkingen of suggesties? Mail ons op info@leeftocht.nl.

home

Even stilstaan in de drukte van alledag. Om dan geďnspireerd, verrijkt weer verder te gaan. Nieuwe paden vinden op oude wegen. Andere, bredere gezichtspunten opdoen in een inspirerende omgeving en binnen een ongedwongen sfeer. Dat is wat Leeftocht u wil bieden, met een buitengewoon aanbod van activiteiten, lezingen en cursussen op het gebied van religie en spiritualiteit.


Bekijk het volledige activiteitenoverzicht>>

streep

nieuws

13 december 2018
Heer van de omkeer of boetedoener
De activiteit Weg van de Tora is al een aantal keer met succes georganiseerd. Eind november werd het studieweekend ingevuld rond de figuur van David, de grootste koning in de geschiedenis van het bijbelse Israël. Reinier Gosker was een van de deelnemers. ‘Close reading van het verhaal over David en Batseba doet ons beseffen hoe David zich steeds verder in de nesten werkt…’


Lees meer >>
https://www.leeftocht.nl/bestanden/extern/afbeeldingen/nieuws/weg_van_de_tora.JPG

Bekijk het nieuwsoverzicht>>

streep

uitgelicht

25 t/m 26 mei 2019
Sjef Laenen; Joodse Mystiek
Op deze cursus willen we diverse aspecten van het dagelijks leven belichten vanuit het denken van de joodse mystiek, in het bijzonder zoals dat door Friedrich Weinreb is uitgelegd. De joodse mystiek blijkt een visie op de zin van het leven te hebben, die ook de mens van vandaag nog kan aanspreken en hem een verrassende, nieuwe blik kan geven op allerlei kanten van ons leven.

Lees meer >>
https://www.leeftocht.nl/bestanden/extern/afbeeldingen/agenda/kandelaar-02.jpg


Bekijk de volledige agenda>>