agenda
nieuws
contact
Vragen, opmerkingen of suggesties? Mail ons op info@leeftocht.nl.

over ons

Leeftocht is een samenwerkingsverband Buitengoed Fredeshiem, de Algemene Doopsgezinde Sociėteit en de Gemeenschap voor Doopsgezind Broerderschapswerk.

Buitengoed Fredeshiem

Fredeshiem“Al het werkelijke leven is ontmoeting”. Deze tekst van Martin Buber staat op het Inspiratiepad van Buitengoed Fredeshiem. De woorden geven kernachtig weer waar het bij de broederschapshuizen om draait. Voel u welkom op het 14 ha lommerrijke domein van Buitengoed Fredeshiem! En geniet van de cursussen, van elkaar, de openheid, de ongedwongenheid, het lekkere eten, de gerenoveerde kamers, de fraaie omgeving, enz.

Voor uw cursus, familieweekend of (volledig verzorgde) vakantie hebben wij o.a. beschikbaar: een sfeervol hoofdgebouw met 35 kamers en 7 zalen (waaronder een kapel), zeven comfortabel ingerichte vakantiehuizen, het karakteristieke groepsboerderijtje Hiemsherne en de twee exclusieve gastenverblijven Stins en State.
Alle kamers zijn voorzien van douche en toilet.

Contact
info@fredeshiem.nl | www.fredeshiem.nl

Algemene Doopsgezinde Sociėteit

De Algemene Doopsgezinde Sociėteit (ADS) is het overkoepelende orgaan van alle doopsgezinde gemeenten in Nederland. De ADS ondersteunt Leeftocht in de organisatie.

Contact
info@ads.nl | www.doopsgezind.nl

De activiteiten van Leeftocht worden mede mogelijk gemaakt door financiėle bijdragen van de Van Eeghenstichting en van het Fonds van de Doopsgezinde Gemeente in Zuid-Limburg.